Google
 

Добре дошли в отдела за безплатни on-line консултации на Стоматологични кабинети "Д-р Ралев" и Дентален център "Омегадентагруп"! Можете да задавате всякакви въпроси от областта на денталната медицина и лицево-челюстната хирургия (а също и за всичко, което ви интересува). Ние ще се постараем да отговорим максимално бързо и изчерпателно. Всички консултации са абсолютно безплатни, при необходимост може да изпращате рентгенографии и фотоснимки по e-mail. Всяка споделена персонална информация ще бъде запазена в тайна, освен ако изрично не пожелаете тя да стане обществено достъпна.

Вход във форума

Forum

При кликване (или щракване, филолозите още водят спорове кой термин е правилен) върху горния линк се стартира едно уеб-базирано приложение, което е много стандартно - почти всички форуми, които посещаваме, работят с него. Интерфейсът умишлено е оставен на английски (макар че може да бъде и на български) - чуждите граждани също имат право на безплатни висококвалифицирани медико-стоматологични консултации, нали :-))). Целият форум е разделен на категории и подкатегории, като всеки потребител след регистрация може да добавя подкатегории - за всички теми, които биха предизвикали интерес. Теми като хороскопите на Алена, поредните изказвания в "Искрено и лично" и събитията в "Big brother" е добре да бъдат обсъждани в отделни секции, за да не се бъркат със сериозните неща.

В нашия форум са абсолютно недопустими коментари, призоваващи към насилие, расова или религиозна нетърпимост, обидни коментари към останалите участници и т.н. Подобни коментари ще бъдат изтривани със светкавична скорост от модераторите и администратора. На злобните и заядливи коментари, насочени към авторите, ще бъде отговорено по подобаващ начин - с насмешка и ирония, а при необходимост и със сарказъм. Умоляваме всички участници във форума да се регистрират с истинските си имена! Username от рода $&Й(%&*), sexmaniac, ebasi_idiota, grobarja, Dancho-Ludija и т.н. едва ли е подходящ за интернет форум с насоченост човешкото здраве. Въпросните имена са взети от форуми в Българското интернет - пространство - не сме ги измислили ние.

Forum

Вход в нашия форум

Форумът е разделен на няколко различни секции. За всяка една област от денталната медицина има отделна секция с различни теми. Постинги могат да се пишат единствено след регистрация на нов потребител и вход в новосъздадения профил. Не е необходима каквато и да било регистрация ако желаете само да четете коментарите на посетителите и нашите отговори. Изобщо политиката на модераторите и администратора на форума е изключително либерална по отношение на достъпа. Нашата цел е всички интернет потребители да са максимално улеснени при получаването на информация за различните въпроси от областта на денталната медицина. По въпроса за рекламни постинги: всички реклами за какъвто и да били продукт за професионална или домашна употреба за всичко, свързано с устната кухина, са добре дошли в нашия форум! Публикуването им е напълно безплатно и ще бъдат оставяни неограничено дълго време. Няма да изтрием нито едно рекламно съобщение, тъй като основната функция на рекламата е да ИНФОРМИРА потребителя. Не да продава стоки, не да "зарибява", не да бъде в услуга на алчните търговци, а да информира цялата потребителска аудитория! Преди време персоналът на Ралев Дентал АД публикува няколко рекламни съобщения в професионален стоматологичен форум. Какво беше нашето учудване, когато получихме остри коментари и откровени заяждания от страна на много участници! Въпросните посетители явно не са наясно с някои тенденции от развитието на съвременното общество - не са осъзнали че самите те ще имат полза от това във форума да има реклами. Ако някога имат нужда от информация за продукти и услуги, нищо по-лесно да ги прочетат в място, което посещават всеки ден в Мрежата. Българското общество явно все още робува на предрасъдъци от епохата на тоталитаризма - за алчните търговци, за спекулата, за експлоатацията на човека от човека и т.н.

Google